OM MILJÖJOUREN

Om Miljöjouren

Miljöjouren drivs och utvecklas av Envima AB som stöd i ditt arbete med miljö- och hållbarhetsfrågor. 

Att verka i harmoni med miljöns element är en nödvändig och självklar del av dagens företagande. Fast det kan kännas både svårt och tidsödande att hålla reda på alla regler och förordningar.

Miljöjouren är framtagen för att kunna erbjuda dig som miljöchef, miljösamordnare och ansvarig för att driva miljöarbete, ett dagligt och kostnadseffektivt stöd i ditt arbete. Vi vill förmedla hållbar utveckling så att alla KAN vara en del av den och hoppas att du, med hjälp av Miljöjouren, kan få det stöd du behöver för att kunna bli en del av lösningen för en mer hållbar framtid.

Miljöjouren är under ständig utveckling och vi vill gärna ha in just Dina tips och idéer på hur vi kan utveckla detta stöd ännu mera. Du finner våra kontaktuppgifter under fliken "Kontakt" ovan.

 

 

Vi bakom Miljöjouren - Ett miljökonsultföretag som förstår uppdraget

Envima är ett konsultföretag helt specialiserat på miljöfrågor. Med vår långa erfarenhet hjälper vi våra kunder att uppfylla kraven från samhälle och omvärld – och att förverkliga sina egna miljöambitioner. Vare sig det gäller utformning av ett heltäckande miljöledningssystem, att sätta ihop en korrekt tillståndsansökan eller att skicka medarbetarna på miljöutbildning – mitt ute i skogen.

Besök också gärna vår hemsida på www.envima.se eller kolla in oss på Facebook om du vill veta mer om oss på Envima.

 

 

 

VARFÖR BLIR MAN VEGETARIAN?

Se den mycket informativa filmen av sex gymnasieelever som studerar på programmet för hållbar utveckling på Folkungaskolan i Linköping.
Se filmen »

INNEHÅLL

Det här får du som medlem i Miljöjouren

Forum

FORUM

Ny inspiration genom erfarenhetsutbyte med kollegor.

Läs mer»

Miljöjourens forum är till för att hjälpa och stödja andra som arbetar med miljöfrågor i bolag eller andra organisationer, som till exempel miljösamordnare.
Frågor och svar

FRÅGOR OCH SVAR

Snabba svar på dina miljöfrågor.

Läs mer»

Ställe en fråga och få svar inom 24 timmar. Som medlem i Miljöjouren har ni har 3 fria frågor/år.
Kunskapsbank

KUNSKAPSBANK

Tillgång till mallar och goda exempel.

Läs mer»

Miljöjourens kunskapsbank är en faktasamling som är till för att hjälpa och stödja andra som arbetar med miljöfrågor i bolag eller andra organisationer, som till exempel miljösamordnare.
Lagstiftning

LAGSTIFTNING

Tillgång till svensk lagstiftning med sökfunktion.

Läs mer»

Här kan du söka lagar direkt från Regeringskansliets rättsdatabaser.

MILJÖNYHETER